Retræte.dk Om stilhed og Kristen meditation

Kursusforløb i åndelig vejledning

Kategori
Vest
Dato
2021-11-28 17:00 - 2021-12-04 11:00
Sted
Ådalen Retræte
Telefon
42435947
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris
6500kr. heraf 500kr. i depositum

Kursus i Åndelig Vejledning 2021 /2022

Kurset eller dannelsesforløbet i åndelig vejledning er tænkt til dig, der har en længsel efter at følges med andre igennem åndelig vejledning, som den kommer til udtryk i den ignatianske tradition.

Kurset består af 3 dele fordelt over 2 x 6 dage og 1 x 8 dage. Der betales for ét modul ad gangen.

Kristen åndelig vejledning er en praksis, der skaber rum for, at den enkelte bliver opmærksom på deres relation med Gud, som den former sig i deres liv som helhed.
At tilbyde åndelig vejledning til andre må vokse ud af egen erfaring med bøn og erfaringer af Gud i livet, som det nu en gang er og erfaringer med at lytte til og skelne mellem det, der er livgivende, og det, der dræner.

Kursusforløbet er derfor forankret i egen praksis og bøn, udfoldet i et bredt perspektiv, inspireret af ”Gud i alle ting” – tanken om at Gud er til stede i livet, både i glæde og smerte, og erfares dér.
Forløbet er tænkt som en vekselvirkning mellem hjælp til egen vækst, og udvikling af gaver og evner, som kan anvendes i samtaler, åndelig vejledning og følgeskab med andre.Dette sker i samspillet mellem egen tid til bøn og øvelser samt samlinger med undervisning, øvegrupper, samtaler, og praksis i det at vejlede andre.
Der er aspekter af både ”kursus” og ”træning” af færdigheder i forløbet, men det er hele tiden med forankring i egen praksis og erfaring.

Nick Helm fra England er kursusleder sammen med et team af vejledere fra Ådalen Retræte.

Mere information kan ses på www.aadalenretraete.dkÅ

 
 

Alle datoer

  • Fra 2021-11-28 17:00 til 2021-12-04 11:00