RETRÆTE FOR ÆGTEPAR

Arrangør:
Fyrtårnet Retræte

Tid til nærvær og forkælelse:
Ægtepar gennemgår forskellige faser i deres samliv. Behov for at give forholdet en ekstra opmærksomhed eller et ’servicetjek’ kan være forskellige, men for de fleste par vil der være både lyst til og behov for at komme væk fra hverdagen for bare at kunne være sammen som par.
Som noget nyt, vil vi gerne tilbyde ægtepar en weekendretræte i Fyrtårnet retræte, hvor der bliver tid til forkælelse, god mad, skøn natur og inspirerende oplæg omkring parforholdet.
Vores ønske er at styrke parforholdet, og til at se ægteskabet som tredimensionelt; bestående af både Det fysiske, sjælelige og åndelige. Alle tre områder er vigtige at tage vare på og kan indvirke positivt på hinanden.
For at der kan være god plads vil vi kun tilbyde tre par ad gangen.
Inspirationssamlinger:
I vores inspirationssamlinger vil temaer om bedre kommunikation, følelsesmæssigt engagement og forståelse for- og kendskab til hinandens kærlighedssprog blive berørt. Områder som mange parforhold er optaget af, og har gavn af at fordybe sig i.
Vi vil også inspirere til at ens ægtefælle kan blive en åndelig rejsefælle/ medvandrer til gavn for en selv, parforholdet og familielivet.
Samtaler:
Der vil undervejs blive mulighed for en samtale med en af retrætelederne. Vi tilbyder ikke parterapi, men vil gerne lægge et lyttende øre til det som fylder i jeres parforhold og måske være med til at inspirere jer i de områder som I særlig ønsker at udvikle.
Måltiderne:
Stilhed til måltiderne og øvrige samlinger skal være med til at skabe en god ramme for retræten.
Under måltiderne vil vi undgå at tale sammen. I stedet vil der være noget smuk musik at lytte til, mens I sammen nyder maden og udsigten. Hvis man ikke har prøvet det før, kræver det kun et enkelt måltid at finde sig til rette og nyde at kunne være i sin egen lille ‘bobbel’.

Se mere på hjemmesiden www.fyrtåaarnet.org.

Dato

03 - 05 mar 2023
Udløbet

Tid

Hele dagen

Pris

3.200 DKK

Sted

Fyrtårnet retræte
Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle
Kategorier

Arrangør

Fyrtårnet Retræte
Telefon
23 47 37 47
Email
johnmartin@mail.dk
Hjemmeside
https://www.fyrtaarnet.org