Retræte for præster på Ådalen

Gamle Viborgvej 400, 8920 Randers

Ankomst tirsdag den 29/10 kl. 10.00 afrejse torsdag den 31/10 kl. 14.30.

Retræteleder: Pilgrimspræst og åndelig vejleder Anette Foged Schultz.

Som præst har man ofte fokus på flere forskellige aktiviteter i sognet. Man har omsorg for mange mennesker. Det bliver til lange og travle perioder i løbet af året og af og til kan det virke som om den ene travle periode afløses af den anden.

Hvornår er der pauser, hvor man som præst ingenting skal og hvor der er rum til at finde ro og tid til fordybelse? Dette tilbud om retræte for præster, er et tilbud om en kalendersat pause, hvor rammen er sat for to døgn den 29.-31. oktober 2024.

En pause med tid til stilhed, fordybelse, bøn og meditation.

Tilgangen til retræterne er inspireret af den ignatianske tradition.

Hvis du er interesseret i at vide mere/deltage, bedes du kontakte Anette for en forudgående samtale på afs@km.dk eller på mobil 40303702.

Deadline for tilmelding er 1. september 2024

Du er endeligt tilmeldt, når du har indbetalt depositum 1000 kr. til Danske Bank, Registreringsnummer 4727, kontonummer 4727215832.

Pris 3850,00 kr.

Tidligere deltageres feedback:

Jeg oplevede retræten med Anette Foged Schultz som en stærk dobbelthed af sjælerystelse og ren ro. Pludselig har du tid til dine egne møder med Vorherre. At være i stilhed gør én fri. Fri for hensyn og opmærksomhed på de andre, fri for forstyrrelser ude fra. Dagen bliver lang, opdelt af måltider og meditation. Løbe og gåturenes længde kan varieres med tankernes kommen og gåen og tankerne kan ryste sjælen og længslen blive så stor som den er. Retræten ledes klogt af Anette Foged Schultz og der er mulighed for samtaler, gode samtaler, som vinkler tankerne med længslen.  Kirsten.

—————————————–

Retræterne på Ådalen har for mig været:

 • Et sted, hvor jeg ”puster ud”, både fysisk, åndeligt og mentalt
 • Et sted, hvor jeg ”trækker vejret ind”, får kontakt til det indre liv og til den Gud, jeg forkynder
 • Et sted, hvor jeg får tid til at gennemtænke vanskeligheder, jeg har gået og tumlet med, og får sat ny retning på min tjeneste som præst og mit liv

Jeg har været med 2×2 gange nu, og det har været uger, jeg nødigt ville have været foruden. Det er ikke ”efteruddannelse” i traditionel forstand, men har for mig betydet langt mere end andre efteruddannelsesforløb, jeg har haft. Carsten.

——————————————-

 Jeg nød, som præst og som menneske, at få lov til blot at være troende og søgende nogle dage. De tre dages stilhed med refleksion over få omhyggeligt valgte tekster og korte nærværende samtaler med Anette og timers vandring i en stille storslået natur var et åndehul, bogstaveligt talt. Fagligt inspirerende, indholdsrigt og på enhver måde givende. Gid mange kolleger få lov at opleve det samme! Bente.

                        ——————————————

Det var en meget berigende oplevelse at være på retræte med Anette Foged Schultz i Ådalen. Jeg har som præst ikke tidligere beskæftiget mig med den mere spirituelle tilgang til kristendommen og retræten var lidt en øjenåbner. Jeg oplevede at komme i “samtale med” og blive berørt af de bibelske tekster på en ny og anderledes måde gennem Anettes guidning med afsæt i den ignatianske tradition. Noget jeg vil afprøve også ift prædikenforberedelse. Ikke kun hjernen og teologien kom i spil men også hjertet og troen og det har givet ny energi og ny indsigt. Betina.

————————————————–

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

29 - 31 okt 2024

Tid

10:00 - 14:30

Pris

3.850 DKK

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400, 8920 Randers NV
Kategorier

Arrangør

Anette Foged Schultz
Telefon
40303702
Email
afs@km.dk